Haaland weg bij BVB na Ajax-debacle? ''Heeft hem pissig gemaakt''

0
Haaland weg bij BVB na Ajax-debacle? ''Heeft hem pissig gemaakt''

De ruime nederlaag van Borussia Dortmund bij Ajax in de groepsfase van de Champions League kunnen grote consequenties hebben voor de Duitse club. Volgens BILD zou sterspeler Erling Braut Haaland twijfelen over een langer verblijf bij BVB.

Dortmund verloor dinsdagavond met maar liefst 4-0 bij Ajax. "Het was de schande van Amsterdam! Haaland heeft ongetwijfeld kopzorgen door dit debacle", schrijft BILD. "De grote vraag die hij zichzelf zal stellen: kan hij met zijn huidige club prijzen winnen? Of vlucht hij in 2022 naar een Europese topclub?"

"Met het rampzalige optreden tegen Ajax heeft Dortmund zijn vedette, die in de Johan Cruijff ArenA nog een van de betere spelers in het geel-zwart was, pissig gemaakt", aldus de krant. Naar verluidt kan Haaland door een clausule in zijn contract komende zomer voor 75 miljoen euro vertrekken.

Real Madrid, Paris Saint-Germain en Manchester City worden genoemd als mogelijke bestemmingen. Afgelopen zomer had Chelsea al interesse, maar bleek de Noorse spits te duur. "We hebben een paar keer over hem gesproken, maar op dat moment leek zijn komst totaal onrealistisch", laat trainer Thomas Tuchel weten. "Natuurlijk hebben we het regelmatig over hem. Hij is een fantastische speler."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 28 November 2021
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›