Ajax aast op terugkeer Brobbey: ''Hij is met buikpijn vertrokken"

0
Ajax aast op terugkeer Brobbey: ''Hij is met buikpijn vertrokken"

Ajax wordt in Spaanse media gelinkt aan de komst van Luuk de Jong. Ajax-watcher Johan Inan sluit niet uit dat Ajax in de winterstop een extra spits aan de selectie toe gaat voegen.

“Ajax is wel bezig voor die positie. Luuk de Jong is niet de enige gegadigde. De Jong zou je misschien kunnen huren”, begint Inan bij de podcast van het Algemeen Dagblad. “Ook de naam van Brian Brobbey valt nog steeds. Die zien ze ook nog gewoon als een hele goede stand-in en misschien wel de spits van de toekomst. Luuk de Jong moet het natuurlijk vooral van zijn kopkracht hebben. Als Ajax zeventig minuten heeft gedomineerd dan is juist Brobbey de ideale invaller. Hij geeft dan het laatste zetje zegmaar.”

Inan denkt dat Danilo een extra concurrent gaat krijgen als stand-in van Sebastien Haller. “Als Ajax zijnde moet je altijd een spits achter de hand hebben waarmee je opportunistischer kan spelen in de slotfase”, vervolgt hij. “Aan Brobbey zal het niet liggen. Die staat er wel open voor. Hij is ook een beetje met buikpijn vertrokken bij Ajax.”

 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 28 November 2021
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›