"Nog steeds van mening dat Henderson één van de beste aanwinsten was"

Jordan Henderson in Noorwegen
Jordan Henderson in Noorwegen Foto: © Pro Shots

Saad Al Lazeez, de baas van de Saudi Pro League, noemt Jordan Henderson 'één van de beste aanwinsten' van de competitie. Na een halfjaar vond Henderson het echter al wel genoeg geweest in het Midden-Oosten.

In gesprek met The Financial Times spreekt Al Lazeez zich uit over Henderson zijn komst én vertrek. "Henderson was één van de beste aanwinsten in de Saudi Pro League, ook al vertrok hij snel. We hebben in de zomerse window 93 spelers gecontracteerd. Natuurlijk verwacht je niet dat ze allemaal blijven."

Henderson kon moeilijk aarden in Saudi-Arabië en wilde daarom snel weer terug naar Europa. "Soms lukt het niet en lukt het de speler niet om zich aan te passen, maar ik ben nog steeds van mening dat Henderson één van onze beste aanwinsten was."

"We hebben veel geprofiteerd van zijn transfer en lessen geleerd. Daardoor blijven we groeien. Onze relatie met Jordan is nog altijd goed: hij is een geweldige kerel en fantastisch persoon. Het lukte gewoon niet. Dat is soms hoe het leven werkt", besluit hij.

Lees meer:
0 reacties