Noor Omrani voor Ajax? "Dat deed ik een beetje om hem te pleasen"

Noor Omrani
Noor Omrani Foto: © Pro Shots

Marcus Pedersen heeft al een tijdje een relatie met de Nederlandse hockeyster Noor Omrani. Omrani liet zich eerder 'Bij Andy in de Auto' ontvallen dat ze voor Ajax was.

"Dat deed ik een beetje om hem te pleasen", reageert ze nu in het Brabants Dagblad. "Ik hou van voetbal, maar had niet echt een favoriete club. Ik ben ook nooit bij een wedstrijd van Ajax geweest. En nu ik twee jaar Feyenoord heb meegemaakt, is dat echt mijn club geworden. Als je ziet hoe mensen in alle geledingen met elkaar omgaan, dat is fantastisch. Laatst nam ik mijn oude omaatje een keer mee naar een wedstrijd. Iedereen bekommert zich dan om haar. Ik had er tranen van in mijn ogen, zo mooi."

Omrani speelt bij HC Den Bosch in het meest succesvolle hockeyteam ter wereld, maar wordt niet rijk van haar prestaties. Ze vertelde eerder dat ze 300 euro per maand krijgt. "Natuurlijk heb ik het er weleens over met Marcus. Hij verbaast zich er over dat we allebei ongeveer even vaak trainen en spelen op topniveau, maar dat ik daar wel een heel ander bedrag voor krijg. Ik doe het niet voor het geld, maar omdat ik het leuk vind. Maar die verschillen zijn natuurlijk wel gigantisch."

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Feyenoord 33 52 82
2 PSV 33 48 72
3 Ajax 33 50 69
4 AZ 33 34 67
5 FC Twente 33 37 61
6 Sparta Rotterdam 33 18 56
7 FC Utrecht 33 4 51
Bekijk de hele stand