Onderhandeling Ajax en Potter verlopen stroef: "Ogen op Farioli"

Graham Potter als trainer van Chelsea
Graham Potter als trainer van Chelsea Foto: © Pro Shots

De onderhandelingen tussen het kamp Graham Potter en Ajax verlopen niet bepaald op rolletjes. Er wordt beweerd dat Ajax de deal al twee weken geleden had willen afronden met de Engelse coach, maar tot nu toe is er nog geen sprake van overeenstemming.

Volgens sportjournalist Sam C op X, houdt de zaakwaarnemer van Potter, John Morris, zijn poot stijf, waardoor de onderhandelingen allesbehalve vlot verlopen. Ajax zou bijna de handdoek in de ring willen gooien en kijkt nu ook naar andere opties, zoals Francesco Farioli van Nice.

Ajax had gehoopt de deal met Potter al zo'n twee weken geleden te hebben afgerond, maar tot op heden lijkt er nog geen zicht op een naderende overeenkomst. Volgens Sam C is de situatie tussen Ajax en Potter een doorn in het oog. Potter sloeg twee weken geleden een eerste aanbod van Ajax af vanwege financiële redenen. Afgelopen week werd ook gesuggereerd dat de Engelsman mogelijk Arne Slot zou kunnen opvolgen bij Feyenoord. Het lijkt erop dat Ajax nu mogelijk de pijlen richt op Farioli.

Lees meer:
0 reacties