Onduidelijkheid over blessure Gooijer: "Hopelijk een knietje"

Tristan Gooijer zit geblesseerd op de grond
Tristan Gooijer zit geblesseerd op de grond Foto: © Pro Shots

Tristan Gooijer viel in het gewonnen duel tegen RKC geblesseerd uit. Trainer John van 't Schip weet nog niet hoe ernstig de kwetsuur is.

Op de persconferentie na afloop was de coach lovend over de wedstrijd die zijn pupil speelde. "Ik vond Tristan goed spelen. Hij was sterk aan de bal en goed in het samenspel met Berghuis en Hlynsson. Hij is een jongen die niet in paniek raakt. Het is jammer dat hij geblesseerd uitviel, maar hij heeft een goede wedstrijd gespeeld."

De oefenmeester tastte nog in het duister over de ernst van diens blessure. "Hopelijk is het een soort van knietje, maar ik weet het nu nog niet." Van ‘t Schip zag dat Gooijer een goede connectie in het veld had met Kristian Hlynsson, die ook op indruk maakte. "Kristian is een heerlijke speler. Hij ziet de ruimtes waarin hij moet komen. Niet alleen diepgaand, maar ook in of achter de bal om iemand te helpen. Daarnaast is hij altijd in de buurt van het doel. Hij heeft daar een neusje voor en deze (doelpunt tegen RKC, red.) was heel bekeken."

Lees meer:
0 reacties