"Ongetwijfeld ligt er in Engeland een grote zak geld voor hem klaar"

Gabriel Misehouy
Gabriel Misehouy Foto: © Pro Shots

Verslaggever Freek Jansen heeft in Voetbal International zijn licht laten schijnen over het contract van Gabriel Misehouy. Meerdere clubs uit Engeland zouden hem graag willen overnemen van de Amsterdammers.

De 18-jarige Misehouy krijgt veel complimenten, maar toch wil hij nog niet bijtekenen bij de Amsterdammers. Hij werd deze week onder andere gelinkt aan Chelsea en Manchester City: “Ongetwijfeld ligt er een grote zak geld in Engeland voor hem klaar, in ruil voor een rol als zestigste speler in de hiërarchie en toekomstig verhuurobject van die clubs”, aldus Jansen.

De journalist van het voetbalblad laat weten dat de kans groot is dat de 18-jarige voetballer zal laten weten dat hij vindt dat hij het plan mist bij de club: “Dergelijke drogredenen zijn vaak gekonkel voor de bühne. Bij topclubs is het plan sowieso vrij simpel: elke dag vol gas geven om te laten zien dat je geen jeugdspeler meer bent, maar klaar bent voor de stap naar het profvoetbal. Dan komen de speelminuten, het enige ware plan, vanzelf. Bij Ajax en PSV, en zeker in de Eredivisie, geldt namelijk altijd de regel: goed genoeg is oud genoeg.”

Wanneer deze woorden niet goed aankomen, zijn er volgens Jansen nog wel pakkende voorbeelden: “Als Jorrel Hato of Ismael Saibari laten zien hoe het kan gaan als je dagelijks je kwaliteiten laat zien”, besluit de journalist

Lees meer:
0 reacties