OranjeLeeuwin doet huwelijksaanzoek bij Ajax: "She said yes!"

Merel van Dongen en haar vriendin Ana Romero gaan trouwen. De OranjeLeeuwin en oud-speelster van Ajax Vrouwen is op De Toekomst op haar knieën gegaan.

Dat deelt Van Dongen via sociale media. "SHE SAID YES!", schrijft de speelster van Atlético Madrid. Het aanzoek vond plaats op De Toekomst, de plek waar Van Dongen en Romero elkaar voor het eerst ontmoetten.

"De plek waar je me mijn eerste panna gaf, maar vooral de plek waar ik van je begon te houden. En nu wil ik mijn toekomst met jou. Onze toekomst. Je bent de liefde van mijn leven, de enige echte", schrijft Van Dongen.

Ze besluit: "Ik hou van je, Ana Romero Morena, let's put a fucking ring on it!" Ajax heeft Van Dongen geholpen met het aanzoek, zo blijkt: "Ajax, ongelooflijk bedankt voor alles!"

Ajax werkte mee aan het aanzoek en heeft beelden gedeeld van de momenten dat Van Dongen op haar knieën ging. "Ik ga zo Ana ten huwelijk vragen. Ik ben echt bloednerveus", zegt de verdedigster voor de camera.

"Ik hoop dat het goed gaat en dat ze 'ja' zegt", vervolgt Van Dongen. De nietsvermoedende Romero stond ondertussen op het hoofdveld een interview te geven. Op de beelden is te zien hoe Van Dongen naar haar toe loopt om haar vervolgens te verrassen met een aanzoek. Het antwoord van Romero was volmondig 'ja', iets dat vervolgens gevierd werd met een zoen.

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Feyenoord 33 52 82
2 PSV 33 48 72
3 Ajax 33 50 69
4 AZ 33 34 67
5 FC Twente 33 37 61
6 Sparta Rotterdam 33 18 56
7 FC Utrecht 33 4 51
Bekijk de hele stand