Oud-Ajacied niet gebeld over terugkeer: "Nee hoor, niemand"

Frank de Boer
Frank de Boer Foto: © BSR Agency

Frank de Boer is nog niet benaderd door Ajax over een mogelijke terugkeer. De naam van de oefenmeester wordt regelmatig gelinkt aan een terugkeer naar Amsterdam.

De Boer wordt door geruchten genoemd als een van de mogelijke opvolgers van John van 't Schip, maar is naar eigen zeggen nog niet gebeld. "Ajax zit altijd nog diep in mijn hart, als ze mij nodig hebben zal ik in ieder geval gaan luisteren. Als Ajax wil praten, kunnen ze in ieder geval praten", vertelt hij aan SBS6. "We zien het wel. Louis van Gaal heeft mij niet gebeld, nee hoor. Helemaal niemand."

De oud-trainer van Ajax denkt dat de club eerst alles in orde moet hebben op bestuurlijk vlak voor er een trainer aangesteld gaat worden. "Dat moet snel gebeuren, want wat we dit jaar op bestuurlijk en sportief niveau hebben laten zien, dat is Ajax-onwaardig", aldus De Boer, die een terugkeer van Alex Kroes wel ziet zitten. "Het is niet dat hij iemand vermoord heeft, maar ik weet dat het strafbaar feit is. Ik zou hem graag een nog een kans willen geven."

Lees meer:
0 reacties