Overmars: ''Ik snap dat Tagliafico een mooie stap wil maken''

De laatste tijd gingen er verschillende geruchten rond rondom verschillende spelers van Ajax die misschien nog wel eens weggekocht konden worden. Één van die spelers is Nicolás Alejandro Tagliafico. In 2018 werd de Argentijn gekocht door Ajax voor zo'n vier miljoen. 

Overmars, de directeur van Ajax, gunt Tagliafico een transfer naar een mooie club. "Nico wordt 28 jaar en dan kom je natuurlijk ook op een leeftijd dat ik snap dat hij een mooie stap wil maken. Dan wil je daarin meedenken. Als die kans er dan is, dan mag je hem die kans niet ontnemen. Maar alleen als alle voorwaarden goed zijn voor beide partijen."

Als oud-voetballer gunt Overmars de Argentijn een goede nieuwe club. Maar als bestuurder kan hij ook het belang van Ajax niet vergeten. "Edwin Van der Sar en ik zeggen wel eens tegen elkaar: vroeger was het niet zo makkelijk geweest om weg te gaan. Dan was het niet zo dat een club je een transfer gunt. We zijn bestuurder, maar ook oud-spelers. Soms moeten we meer balans vinden in gunnen en de harde bestuurder zijn", deelt Overmars. 

Lees meer:
0 reacties