Pascal Jansen: "Als je moet reageren, wordt het heel vervelend"

Pascal Jansen
Pascal Jansen Foto: © Pro Shots

Pascal Jansen kan leven met gelijke spel van zijn AZ tegen Ajax. AZ kwam op achterstand, maar wist deze om te buigen in een voorsprong. Uiteindelijk wist Ajax nog gelijk te maken.

"Het was zeer intens van beide kanten", aldus Jansen voor de camera van ESPN. "Maar zo hoort het ook tijdens dit soort wedstrijden. In de eerste helft waren we onbewust wat afwachtend, gezien de formatie en veldbezetting van Ajax. Je weet dat je rekening moet houden met ander accenten, maar het was wel de bedoeling om hoger op het veld de druk te ontwikkelen. Eigenlijk zoals de tweede helft het beeld weergaf."

De eerste helft verliep echter stroef voor AZ. "Als je moet reageren, wordt het heel vervelend. Dat zie in het eerste kwartier. Dan moeten we overal op reageren en heeft Ajax toch echt wel de overhand. Dan is het overleven het eerste kwartier, maar vervolgens krijgen we zelf meer spelaandeel en in de tweede helft weten we dat ook om te zetten in meer gevaar voor de goal van Ajax."

Dusan Tadic met de schaal

Ajax wint voor 30.00 (!) keer je inzet!

Ajax is al kampioen, maar speelt zondagmiddag nog wel de laatste competitiewedstrijd op bezoek bij Vitesse. Als nieuwe speler krijg je bij BetCity voor een overwinning van Ajax nu maar liefst 30 keer je inzet! Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties