Pascal Jansen deelt opvallende Ajax gerichte post op Instagram

Pascal Jansen in gesprek met ESPN
Pascal Jansen in gesprek met ESPN Foto: © Pro Shots

Vrijdagochtend plaatste voormalig AZ hoofdtrainer Pascal Jansen een opmerkelijke foto op zijn Instagram-account. De trainer zonder huidige werkgever deelde een afbeelding waarop hij te zien is in de Johan Cruijff ArenA, terwijl hij op zijn horloge kijkt.

Hoewel de post geen verdere context biedt, speculeren veel Ajax-fans dat het een hint kan zijn dat Jansen mogelijk de opvolger zou kunnen zijn van John van 't Schip. Dat zou een verrassende boodschap zijn, aangezien Alex Kroes sinds afgelopen vrijdag is gestart als algemeen directeur en de taak heeft om een opvolger te vinden voor John van 't Schip. Kroes is echter bekend met Jansen vanuit hun gezamenlijke tijd bij AZ, dus er wordt niks uitgesloten.

Jansen is al enkele keren gesignaleerd in de ArenA en volgens de zaakwaarnemer van Jansen zit hier niets achter. "Het was gewoon een bezoek aan een wedstrijd, zoals hij dat ook bij andere clubs doet. Maar dat hij op een lijstje staat, is al sinds de zomer bekend."

Vrijdagochtend kwam de NOS naar buiten met het nieuws dat vier trainers in verband werden gebracht met Ajax, waaronder Jansen. Naast Jansen werden ook de namen van Jong Ajax-trainer Dave Vos, Manchester United-trainer Erik ten Hag en Liverpool-assistent Pepijn Lijnders genoemd. Jansen werd in januari ontslagen bij AZ en werd daarna tweemaal gespot in de Johan Cruijff ArenA.

Lees meer:
0 reacties