Pasveer hoorde niets van Schreuder: "Hij moet duidelijkheid scheppen"

Remko Pasveer tegen NEC
Remko Pasveer tegen NEC Foto: © Pro Shots

Remko Pasveer stond zondag tegen NEC onder de Amsterdamse lat, maar het is nog onduidelijk voor hoe lang Pasveer eerste doelman blijft. Ajax trok Gerónimo Rulli aan voor meerdere miljoenen en hij lijkt gehaald te zijn als eerste doelman.

"Mijn laatste wedstrijd als Ajax-keeper? Dat weet ik niet", reageert Pasveer voor de camera van ESPN. "Ik heb nog niets gehoord van de trainer, dus we gaan het zien. Ik doe altijd mijn uiterste best en geef nooit op, dus we gaan door."

De ervaren doelman heeft dus nog niet gehoord of hij zijn basisplaats kwijtraakt aan de kersverse Ajacied. "Dat is aan de trainer", vervolgt Pasveer. "Die moet daarin duidelijkheid verschaffen, maar vooralsnog heb ik niets gehoord, dus ga ik vol voor met waar ik het hele seizoen mee bezig ben: het kampioenschap."

"Rulli is ook nog niet speelgerechtigd, dus het is lastig om er iets over te zeggen, maar het zal moeten blijken. Wat het beste voor Ajax is, moet gebeuren. Het is goed dat de club naar de toekomst kijkt, voor de rest is het afwachten", aldus Pasveer.

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Feyenoord 34 51 82
2 PSV 34 49 75
3 Ajax 34 48 69
4 AZ 34 33 67
5 FC Twente 34 39 64
6 Sparta Rotterdam 34 23 59
7 FC Utrecht 34 5 54
Bekijk de hele stand