Perez adviseert Kroes: "Zou ik een hele, hele zwak zet vinden"

Kenneth Perez
Kenneth Perez Foto: © Pro Shots

Kenneth Perez raadt Alex Kroes af om weer aan het werk te gaan bij Ajax zolang Michael van Praag er nog zit. De analist kan zich niet voorstellen dat Kroes nog wil samenwerken met iemand die hem zó hard buiten de deur wil zetten.

Van Praag stuurt aan op een ontslag van Kroes nadat bekend werd dat hij heeft gehandeld met voorkennis. "Van Praag en Kroes staan lijnrecht tegenover elkaar. Als het een poldermodel wordt, dat ze toch weer samen gaan werken, zou ik dat bizar vinden", stelt Perez bij Voetbalpraat. "Als hij moet samenwerken met iemand die hem er zó graag uit wil hebben, dan zou ik dat een héél, héél zwakke zet van Kroes vinden."

De toekomst van Kroes bij Ajax is nog niet duidelijk. Momenteel is de kersverse algemeen directeur geschorst, maar als het aan Van Praag en de RvC ligt wordt hij ontslagen. De bestuursraad vindt de straf echter veel te zwaar en ziet nog wel een weg terug. Perez adviseert Kroes om het sowieso niet te doen als Van Praag niet vertrekt. "Je wil toch niet samenwerken met iemand die je er zo graag uit wil hebben?"

Lees meer:
0 reacties