Perez geïrriteerd door Ajax-speler: "Misplaatste arrogantie"

Kenneth Perez bij Dit was het Weekend
Kenneth Perez bij Dit was het Weekend Foto: © Screenshot ESPN

Kenneth Perez is niet te spreken over de doorgebroken spelers uit de jeugd van Ajax. Bovendien moet een speler in het specifiek het ontgelden.

"Ik snap de gedachte van Mislintat wel. Hij zag dat Ajax niet goed genoeg zou zijn met de jeugdspelers die er lopen. Hij zag wel dat je moest kopen om kans te maken, al heeft hij natuurlijk niet de allerbeste spelers gekocht", stelt Perez bij ESPN. Ook van de doorgebroken jeugd dit seizoen heeft Perez geen hoge pet op. "Die staan er nu in vanwege de antipathie tegenover de spelers die Mislintat heeft gehaald, natuurlijk. Alleen Ramaj is een hele goede aankoop"

"Maar ik heb nu Gooijer een aantal wedstrijden gezien. De misplaatste arrogantie waarmee hij voetbalt...", vervolgt de Deen. "Banel, Vos... alle jeugdspelers raken ook geblesseerd. Alleen Jorrel Hato niet, omdat hij waarschijnlijk wél het niveau heeft om daar te spelen."

Marciano Vink is het met Perez eens. "Martha, Banel en Gooijer zijn allemaal spelers die er een jaar geleden bij kwamen in Jong Ajax. Eigenlijk zitten zij aan de onderkant. "Van de jongens die nu in Ajax 1 zitten werd een jaar geleden gezegd dat zij niet goed genoeg waren. Ik heb geen idee wat er in de tussentijd gebeurd is en waarom ze nu wel gebruikt kunnen worden."

Lees meer:
0 reacties