Pérez kritisch op Ajacieden: "Je ziet toch hoe ze voetballen?"

Kenneth Pérez is niet te spreken over de prestaties van twee Ajacieden. Dat vertelt de Deense analist in Dit was het Weekend bij ESPN.

In het programma is het Karim El Ahmadi die complimenten heeft over de strijdlust van AZ in de gewonnen thuiswedstrijd tegen Ajax. Zo zag de analist dat zowel Jordy Clasie als Dani de Wit voorop gingen in de strijd. Pérez vond dat een groot contrast met de Amsterdammers. “Het verschil met die middenvelders, zoals Van den Boomen en Tahirović, is dat zij zichzelf zúlke goede voetballers vinden, dat zij eigenlijk alleen in balbezit wat gaan doen.”

De Deen denkt onder andere dat Tahirović zichzelf heel hoog inschat. Presentator Jan Joost van Gangelen vraagt zich af of de middenvelder zichzelf daadwerkelijk zo goed vindt. “Je ziet toch hoe ze voetballen? Het is allemaal een beetje dit en een beetje dat. Het is ook niet erg. Meestal als je bij Ajax komt, ben je een hele goede voetballer die eigenlijk alles voetballend oplost. Maar dat zijn zij niet, Van den Boomen natuurlijk ook niet”, aldus de presentator.

Lees meer:
0 reacties