Perez looft Ajax-speler: "Voorheen leek hij wel een trampoline"

Kenneth Perez
Kenneth Perez Foto: © Pro Shots

Brobbey bezorgt Ajax het kampioenschap. Dat is de mening van Kenneth Perez, die onder de indruk is van de gehuurde spits. Sinds zijn komst scoort hij in competitieverband gemiddeld eens per 58 minuten.

"Ik ben echt stomverbaasd dat een speler die een half jaar niet heeft gespeeld bij RB Leipzig, zo veel beter is geworden. Voorheen leek hij wel een trampoline en schoten de ballen van zijn voeten af, maar inmiddels heeft hij een zachte aanname. En fysiek is hij indrukwekkend", vertelt Perez lovend aan De Telegraaf.

"In algemene zin ben ik geen voorstander van wintertransfers, omdat zeker Zuid-Amerikaanse spelers in een voor hen compleet andere wereld tijd nodig hebben om te acclimatiseren", vervolgt de Deense analist. "Het grote verschil is dat Ajax in januari met Haller en Brobbey spelers haalde die de competitie goed kennen. En Brobbey is ook nog eens door Ajax opgeleid, dus je wist wat je zou krijgen."

De beleidsbepalers in Amsterdammers willen een poging doen om Brobbey definitief over te nemen van RB Leipzig, dat hem afgelopen zomer transfervrij overnam van Ajax. "Een geduchte concurrent voor welke andere spits dan ook, is hij altijd. Ik ben echt onder de indruk hoe hij zich heeft ontwikkeld", besluit Perez lovend.

Dusan Tadic met de schaal

Ajax wint voor 30.00 (!) keer je inzet!

Ajax is al kampioen, maar speelt zondagmiddag nog wel de laatste competitiewedstrijd op bezoek bij Vitesse. Als nieuwe speler krijg je bij BetCity voor een overwinning van Ajax nu maar liefst 30 keer je inzet! Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties