Perez onderbreekt Driessen: "Moet je helemaal niet doen, Valentijn"

Kenneth Perez
Kenneth Perez Foto: © Orange Pictures

Cristiano Ronaldo haalde opnieuw de headlines door tijdens de oefenwedstrijd van Manchester United tegen Real Valladolid het stadion vroegtijdig te verlaten. Aan Erik ten Hag om hiermee te dealen, wat nog lang niet makkelijk is. Valentijn Driessen en Kenneth Perez houden er in ieder geval verschillende meningen over het incident op na.

"De man die de sfeer in de kleedkamer bepaalt komt nu pas terug", zegt Driessen in Voetbalpraat. "Ik ben echt benieuwd wat er gaat gebeuren. Ronaldo speelt één helft, gaat douchen en hij is weg. Wat gaat Erik ten Hag daarmee doen en wat kán Erik ten Hag daarmee doen? Mag hij Ronaldo een boete geven en mag hij Ronaldo wegsturen?"

"Dat moet je helemaal niet doen, Valentijn", haakt Perez in. "Wat ik altijd hoor van de grote trainers bij de grote clubs is dat je moet zorgen dat je de vedettes tevreden houdt, want dan komt het wel goed. Het zou een fout zijn als hij ingrijpt, maar dat is wat veel Nederlandse trainers natuurlijk doen."

"Nederlanders zijn daar natuurlijk niet goed in, want ‘regels zijn regels en de kousen moeten omhoog'. Als je gaat straffen, is dat gewoon niet slim. Het domste wat hij kan doen is een boete geven. Tenminste, de grote trainers bij clubs als Real Madrid zeggen allemaal dat je de spelers tevreden moet houden en dat je verder niet al te veel moet doen. Ronaldo zal heel bepalend zijn voor de hele sfeer, dus als je met hem wat gaat doen...", aldus de Deen.

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo 21 aug. 2022, 14:30
Eredivisie
Sparta Rotterdam -
-
Ajax -
zo 28 aug. 2022, 12:15
Eredivisie
FC Utrecht -
-
Ajax -
za 3 sep. 2022, 16:30
Eredivisie
Ajax -
-
SC Cambuur -
za 10 sep. 2022, 18:45
Eredivisie
Ajax -
-
SC Heerenveen -
zo 18 sep. 2022, 16:45
Eredivisie
AZ -
-
Ajax -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 Ajax 2 6 6
2 PSV 2 6 6
3 Excelsior 2 4 6
4 FC Twente 2 4 6
5 AZ 2 3 6
Bekijk de hele stand