Perez over Ajax: "Kwamen een paar prutsers voor in de plaats"

Kenneth Perez
Kenneth Perez Foto: © Pro Shots

Kenneth Perez is als analist vaak kritisch op de Nederlandse Eredivisie en weet als oud-speler van onder meer Ajax, PSV en AZ waar hij over praat. Tegenover Voetbal International gaat de Deen in op de verhoudingen tussen de topclubs Ajax, PSV en Feyenoord.

Perez legt zijn visie uit: "Hoewel Feyenoord afgelopen jaar kampioen werd en PSV nu ongeslagen bovenaan staat, hoeft dit patroon volgens Perez niet zo te blijven. "Het kan zo omslaan. Je hebt bij Feyenoord te maken met of Arne Slot blijft of niet. Zonder hem óf een vergelijkbare trainer, kunnen ze zo weer derde of vierde worden. Bij PSV is het een ander verhaal, daar hebben ze veel betere spelers kunnen kopen. Die hebben de financiën om dat te blijven doen. Als de mensen blijven die er nu zitten, kunnen ze zo dominant blijven."

De oud-prof ziet in dat Ajax voorbij is gestreefd. "De droom die PSV had om Ajax te kunnen inhalen, is precies uitgekomen. Die bal is gaan rollen vanaf het moment dat Marc Overmars wegging en een paar prutsers ervoor in de plaats kwamen. Zo zie je maar hoe snel het kan gaan."

Lees meer:
0 reacties