Perez: "Schreuder noemt hem dus eigenlijk te zwak voor Ajax"

Kenneth Perez
Kenneth Perez Foto: © Pro Shots

Kenneth Perez was het op voetballend gebied volledig met Alfred Schreuder eens tijdens zijn tirade op de persconferentie van zondag. Wel verbaasde de Deen zich over de opmerkingen van Schreuder over het technische beleid binnen Ajax op het gebied van transfers.

"Na het vertrek van Overmars was er weinig ervaring en niemand bij Ajax had ooit zo'n extreme situatie met zoveel uitgaande transfers meegemaakt. Dan heb je hulp nodig. Het is heel normaal om zaakwaarnemers in te schakelen", zei Schreuder over de situatie op bestuurlijk vlak bij de Amsterdammers.

"Dat is opvallend", reageert Perez op deze uitspraken bij Dit Was Het Weekend van ESPN. "Hij zegt dat de zaakwaarnemers het allemaal voor Ajax hebben gedaan. Nou, volgens mij doen ze het voor één iemand en dat is zichzelf. Zaakwaarnemers werken over het algemeen voor hun eigen spelers en hun eigen portemonnee. Van transfers worden ze veel en veel beter."

"Ik vind dat Ajax, ongeacht een gebrek aan ervaring, niet al die zaakwaarnemers binnen moet laten. Die mensen zijn niet gek: ze springen in een gat als ze er geld aan kunnen verdienen. Natuurlijk was er na het plotselinge vertrek van Overmars een ongewone situatie, maar Hamstra was er toch? Schreuder zegt dus eigenlijk: Hamstra was te zwak om in het belang van Ajax transfers af te ronden."

Nederlands elftal

Nederland wint voor 100 (!) keer je inzet!

Het Nederlands elftal start de EK-kwalificatiecampagne vrijdagavond met een zware uitwedstrijd tegen vicewereldkampioen Frankrijk. Weet Oranje te winnen in Parijs? Als nieuwe speler bij BetCity krijg je maar liefst bij een zege van Nederland! Schrijf je hier in claim de Odds Boost!

Voor bestaande spelers is er ook een mooie actie bij BetCity. Stort 20 euro en kreeg een Free Bet van 5 euro voor Frankrijk - Nederland! Claim hier de bonus!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo
2/04
Go Ahead Eagles
12:15
Ajax
zo
9/04
Ajax
16:45
Fortuna Sittard
zo
16/04
Ajax
20:00
FC Emmen
zo
23/04
PSV
14:30
Ajax
za
6/05
Ajax
21:00
AZ
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 Feyenoord 26 34 61
2 Ajax 26 44 55
3 PSV 26 36 53
4 AZ 26 22 53
5 FC Twente 26 22 47
6 Sparta Rotterdam 26 14 46
7 FC Utrecht 26 1 38
Bekijk de hele stand