Perez vermoedt 1 aprilgrap: "As je kijkt naar zijn Ajax-resultaten..."

Kenneth Perez bij Dit was het weekend van ESPN
Kenneth Perez bij Dit was het weekend van ESPN Foto: © Screenshot ESPN

Kenneth Perez is verbaasd over de keuze van Borussia Dortmund om Sven Mislintat aan te stellen als de nieuwe sportief directeur. Het nieuws is nog niet bevestigd, maar de oud-Ajacied lijkt toch daadwerkelijk aan de slag te gaan bij Die Schwarzgelben. De Duitse media pakte eerder op de maandag groot uit met het nieuws dat de komst van Mislintat een kwestie van tijd is.

"Het is 1 april, ik hoorde dat Mislintat technisch directeur bij Dortmund wordt", begint Perez bij Voetbalpraat. "Schrikken jullie daar niet van?" De analist dacht dat de Duitse media een 1 aprilgrap maakte. "Ik dacht: dit is hem."

De Deen vervolgt: "Je zit toch te zoeken naar iets wat overdreven is, waarvan je denkt: dat kan niet kloppen. Maar je weet het niet zeker. Als het waar is, is dat best wel bijzonder. Ten eerste: er moet nog een rapport komen over discutabele transfers."

"Daarnaast: als je puur kijkt naar zijn resultaten van zijn periode bij Ajax, dan zou je als Dortmund denken: is dit het nou? Maar goed, in de voetballerij kan veel...", aldus Perez. Mislintat was al eens werkzaam bij Borussia Dortmund. Nu lijkt hij terug te keren als sportief directeur.

Lees meer:
0 reacties