Perez vermorzelt Ajacied wederom: "Vanaf het begin al gezegd"

Kenneth Perez
Kenneth Perez Foto: © Pro Shots

Kenneth Perez heeft geen spijt van eerdere kritiek op Anton Gaaei. Hij denkt dat de back nog steeds niet het niveau heeft voor Ajax.

Voor Gaaei is het nog geen fijn seizoen in Amsterdam. Zo werd hij onder meer al twee keer vroeg gewisseld. "Het spijt mij voor hem. Natuurlijk", zegt Perez tegen het Deense Bold. "Ik leef vooral mee met zijn ouders, wiens zoon een moeilijke tijd doormaakt. Het is niet leuk, maar met voetballers zelf moet je nooit medelijden hebben. Het is een harde wereld en als je niet goed genoeg bent, moet je opstaan."

"Dat heeft hij ook wel gedaan. Hij heeft zich moedig teruggeknokt en niet echt serieuze fouten meer gemaakt." Dat betekent echter niet dat hij veel toekomst ziet voor Gaaei bij Ajax. "Hij krijgt wat speeltijd, maar ik vraag mij sterk af of hij goed genoeg is voor Ajax. Dat heb ik vanaf het begin gezegd, en daar was veel verontwaardiging over."

Spijt heeft Perez dan ook niet van zijn eerdere uitspraak over zijn landgenoot. "Helemaal niet. Hiervoor worden we betaald, wat we zien moeten we zeggen. Ik heb niets persoonlijks over hem gezegd, want ik ken hem niet. Maar wel over zijn spel en zijn kwaliteiten als voetballer."

Lees meer:
0 reacties