Perez zeer verbaasd: "Het is gek dat dit kan in de voetballerij"

Kenneth Perez
Kenneth Perez Foto: © Pro Shots

Kenneth Perez begrijpt niet dat Sven Mislintat wordt gelinkt aan Borussia Dortmund. Volgens de Duitse tak van Sky Sport zou hij bij Borussia Dortmund aan de slag kunnen na het fiasco in Amsterdam.

Mislintat is geen onbekende voor Dortmund, waar hij al eerder scout was. "Dat lijkt mij een grapje", reageert Perez inVoetbalpraat van ESPN. "Dit kan toch niet waar zijn? Het is een opportune wereld, maar dit is toch ongelooflijk."

"Het is gek dat dit kan in de voetballerij", weet een verbaasde Perez. "Dat een man, die duidelijk een club (Ajax, red.) helemaal naar de kloten heeft geholpen, überhaupt nog genoemd wordt voor een functie in de voetballerij. Hoe kan zoiets?"

Valentijn Driessen doet een gok waarom Dortmund zit zou willen. "Misschien zijn er mensen om hem heen die geld willen verdienen. Of die geld zien. Je weet het niet. Ik gun Dortmund hem niet. Dat zou heel dramatisch zijn voor die club. Die worden al heel vaak heel slecht geleid."

Arno Vermeulen denkt dat Mislintat in Duitsland nog altijd een goede reputatie heeft. "Hij zal het wel goed verteld hebben daar. Hij zal misschien zeggen dat het aan de trainer (Maurice Steijn, red.) lag. Ik weet het ook niet."

Lees meer:
0 reacties