Politie onderzoekt dood Lukoki: "Informatie over geweldsincident"

Jody Lukoki
Jody Lukoki Foto: © Orange Pictures

Het is nog absoluut niet zeker dat Jody Lukoki is overleden aan de gevolgen van een eerder geweldsincident. Het is zelfs niet duidelijk waar het feest heeft plaatsgevonden, waar de ruzie zou zijn ontstaan.

Dit meldt de politie Midden-Nederland aan De Telegraaf. "We hebben informatie over een geweldsincident en zijn dat nu aan het onderzoeken. Maar er zijn nog heel veel vragen", aldus woordvoerder Wim Hoonhout. Maandag meldde de politie dat het geweldsincident in Flevoland had plaatsgevonden.

De oud-speler van FC Twente overleed maandagochtend. Mensen uit zijn directe omgeving lieten weten dat Lukoki geslagen en geschopt is op een feest. De voetballer liet zich later in het ziekenhuis behandelen aan zijn verwondingen. Een infectie en zuurstoftekort zouden geleid hebben tot de amputatie van een been. Ook wordt er gewezen naar het veelvuldige gebruik van lachgas.

Het Algemeen Dagblad weet te melden dat er mogelijk nog toxicologisch onderzoek gedaan wordt om de doodsoorzaak te achterhalen. De politie zou wel een melding hebben ontvangen van een incident. Verder kan de politie weinig kwijt over wat zich in de woning zou hebben afgespeeld.

Lees meer:
0 reacties