"Potter wilde heel graag naar Ajax, maar eis was onbespreekbaar"

Graham Potter
Graham Potter Foto: © BSR Agency

Graham Potter zou graag naar Ajax gewild hebben, maar zijn eisen zouden niet in te willigen zijn. Dat vertelt Mike Verweij in Kick-off van de Telegraaf

Donderdag werd bekend dat Potter definitief niet naar Ajax zou komen. "Donderdagavond is er contact geweest tussen Potter en Kroes. In het eerste gesprek zei hij te twijfelen, maar hij wilde heel veel water bij de wijn doen, dus hij liet een groot deel van zijn salariseisen vallen", weet Verweij. "Ik begreep dat hij uiteindelijk heel graag naar Ajax toe wilde, maar hij wilde ook zijn eigen scout mee."

Met die eis wilde Ajax niet akkoord gaan. "Het was onbespreekbaar. Toen kreeg Kroes ’s avonds laat een telefoontje dat hij niet meer beschikbaar was voor Ajax", aldus de clubwatcher. "Het is mede ingegeven door het feit dat Ten Hag weer in beeld was." De oud-trainer van Ajax werd ook vaak aan een terugkeer gekoppeld, maar werkt nog steeds bij Manchester United. "Het lastige voor Ajax is dat ze niet te lang kunnen en willen wachten. Ik denk dat ze nu vol in gaan zetten op Farioli."

Lees meer:
0 reacties