Ramaj maakt indruk bij Ajax: "De minst slechte Mislintat-aankoop"

Diant Ramaj voor Ajax
Diant Ramaj voor Ajax Foto: © Pro Shots

Mike Verweij heeft genoten van het optreden van Diant Ramaj tegen FC Volendam. De Ajax-doelman hield zijn team met een paar knappe reddingen op de been.

“Ajax-keeper Diant Ramaj liet zien misschien wel de minst slechte aankoop van de met pek en veren weggestuurde directeur voetbalzaken Sven Mislintat te zijn. Zeker nadat de Duitser ook een kopbal van Mirani uit zijn doel ranselde”, schrijft Verweij in De Telegraaf.

Ook Ar’jany Martha kon Verweij bekoren. “Zoals heel Ajax voor rust een aardige partij op de mat legde. Steven Berghuis had het Van ’t Schip alleen vele malen makkelijker moeten maken. Ook Jorrel Hato, Kristian Hlynsson, Steven Bergwijn en Kenneth Taylor hielpen mogelijkheden om zeep en daardoor dreigde voor de Amsterdammers een zelfde doemscenario als 26 januari jongstleden.”

Willem Vissers van De Volkskrant licht doelpuntenmaker Steven Bergwijn uit. “Het was nog een mooi doelpunt ook, een vrucht van aanvalsspel zoals het met enige regelmaat te zien was, en zoals de nieuwe trainer John van 't Schip het al leerde toen hij nog voetballer was van Ajax.”

Lees meer:
0 reacties