Ramaj over reacties transfer: "Mensen vonden het een wonder"

Ondanks dat veel mensen het als 'een wonder' beschouwden dat hij naar Amsterdam kwam, is Diant Ramaj blij dat hij bij Ajax de kans heeft gekregen om zijn kwaliteiten aan de buitenwereld te tonen. In de afgelopen weken heeft de Duitse doelman wel degelijk zijn waarde voor Ajax kunnen bewijzen.

"Ik kon me bewijzen aan iedereen die me niet kende. Voor veel mensen was het een wonder dat ik bij Ajax kwam spelen. Maar zelf weet ik wat ik in mijn mars heb en dat ik hier op mijn plek ben", stelt Ramaj. "Intern wisten ze dat bij de club ook. Ik moest het alleen nog aan de rest laten zien."

Ook voor Ramaj was het schrikken dat de resultaten zo tegenvielen bij Ajax. "Dit is echt een topclub: de recordkampioen met een rijke historie. Voor mij was het in het begin heel moeilijk om te accepteren dat zo'n grote club in zo'n grote crisis en zo'n zware fase kan zitten. Maar soms is het in het leven zo dat je helemaal aan de grond moet zitten, om weer helemaal naar de top te gaan."

De Duitser wil nu vooruitkijken en een hechte ploeg worden met Ajax. "Een team, een eenheid worden. En dan als team voetballen. We zijn op de goede weg, maar we zijn er nog niet. Onze opmars gaat door. Als we hier later op terugkijken, zeggen we: 'Het was een moeilijke tijd, maar we zijn er sterker uit gekomen'."

Lees meer:
0 reacties