Ramaj verbaast na opmerking Rulli: "Zo is het niet echt gelopen"

Diant Ramaj tegen Sparta
Diant Ramaj tegen Sparta Foto: © Pro Shots

Tijdens een interview met Voetbal International besprak de huidige eerste doelman, Diant Ramaj een gesprek dat hij bij aankomst bij Ajax had gehad met voormalig eerste doelman Gerónimo Rulli.

Ramaj kreeg de vraag of hij had verwacht dat hij zoveel te doen zou hebben aangezien de verdediging bij Ajax momenteel niet goed staat. ‘Nee, zeker niet! Ik weet nog dat Gerónimo Rulli aan het begin tegen me zei: “In veel wedstrijden kom je hier als keeper maar tot één of twee acties”. Zo is het niet echt gelopen. Het gaat hier sowieso niet zoals in de afgelopen jaren", stelt de doelman.

"Ik hoorde dat Remko Pasveer hier twee jaar geleden bijna niets tegen kreeg (vier tegengoals in zijn eerste twintig Eredivisie-duels). Hij vertelde dat hij ook veel minder te doen had, misschien een beetje vergelijkbaar met PSV dit seizoen, zij zijn heel dominant. Bij Ajax zijn het nu andere tijden. Het is een zwaar seizoen voor ons. Als je ziet waar we vandaan komen en waar we nu zijn, dan denk ik dat we stappen vooruit hebben gezet, maar in de toekomst moet het nog veel beter", zo concludeert Ramaj.

Lees meer:
0 reacties