Reijnders over vermeende interesse: "Ajax heeft mij niet gebeld"

Tijjani Reijnders
Tijjani Reijnders Foto: © Pro Shots

Tijjani Reijnders wordt veelvuldig in verband gebracht met een transfer naar Ajax. De 24-jarige middenvelder van AZ reageerde donderdagavond, na het Europa League-duel met Lazio (2-1 winst), op de geruchten over een eventuele overstap naar Amsterdam.

"Natuurlijk lees je dat ook, maar voor mij ligt de volle focus nu op AZ", zo vertelde Reijnders tegen Veronica. "We zijn bezig aan een heel goed seizoen, daar wil ik me natuurlijk niet van laten afleiden. Ik laat dat eigenlijk aan me voorbij gaan. We zijn met mooie dingen bezig hier, dat wil ik eerst afhandelen."

De middenvelder heeft zelf nog niets gehoord van de Amsterdamse club. "Ajax heeft mij niet gebeld", zei Reijnders voor de camera van VoetbalPrimeur. 'Ik werd met hetzelfde nieuws wakker, Ajax heeft interesse. Maar meer heb ik er ook niet van meegekregen. Ik heb van mijn zaakwaarnemer ook niks gehoord. Het is mooi nieuws om te lezen, een compliment, zo kan ik het zien. Daar wil ik het bij houden."

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Feyenoord 34 51 82
2 PSV 34 49 75
3 Ajax 34 48 69
4 AZ 34 33 67
5 FC Twente 34 39 64
6 Sparta Rotterdam 34 23 59
7 FC Utrecht 34 5 54
Bekijk de hele stand