Reijnders reageert op Ajax-geruchten: "We zullen zien wat er gebeurt"

Tijjani Reijnders
Tijjani Reijnders Foto: © Pro Shots

Volgens het Algemeen Dagblad, heeft Tiijani Reijnders laten weten dat hij zich niet bezighoudt met de vermeende interesse van Ajax. De speler van AZ onthulde dat naast de Amsterdammers ook AC Milan, Napoli en enkele Engelse clubs interesse hebben getoond in zijn diensten. Desondanks laat hij zich niet van de wijs brengen.

Reijnders heeft alle geruchten gehoord, maar blijft kalm te midden van alle belangstelling. "We zullen wel zien wat er gebeurt," zegt de AZ-speler. Voor hem is het behouden van plezier in het voetbal van groot belang. "Daarom zijn we gaan voetballen, omdat we er zoveel van genieten."

Bovendien gaat Reijnders in op zijn positie in het Nederlands elftal. Bondscoach Ronald Koeman heeft de middenvelder opgenomen in de selectie. Hij zal op het middenveld de concurrentie aangaan met spelers als Frenkie de Jong, Teun Koopmeiners, Joey Veerman en Mats Wieffer. Het is de eerste keer voor Reijnders dat hij deel uitmaakt van de definitieve selectie, en hij wil zichzelf dus laten zien aan de bondscoach. "Eerst moet ik op de training bewijzen dat ik een volwaardige speler van het Nederlands elftal kan zijn."

Na de wedstrijd tussen Ajax en AZ begin mei gaf Reijnders aan dat hij niet bezig was met de interesse van Ajax. Hij miste destijds de kans om de Alkmaarders op een 0-1 voorsprong te zetten, en dit zat hem dwars. "Zoals je kunt zien, ben ik gewoon een speler van AZ en ik wilde vanavond dolgraag winnen. Geloof me, ik baal enorm dat ik die kans heb gemist. Het was een perfect moment, en als ik die 0-1 had gemaakt, waren er zeker drie punten in het verschiet geweest," aldus de middenvelder.

Zet €10 euro in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Heb jij vertrouwen in Ajax komend weekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in op Ajax (of een andere wedstrijd) en krijg maar liefst vijf GRATIS weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za
30/09
RKC Waalwijk
21:00
Ajax
zo
8/10
Ajax
14:30
AZ
zo
22/10
FC Utrecht
12:15
Ajax
zo
29/10
PSV
14:30
Ajax
za
4/11
Ajax
21:00
SC Heerenveen
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
11 PEC Zwolle 6 -4 7
12 SC Heerenveen 6 -7 6
13 RKC Waalwijk 6 -8 6
14 Ajax 5 -3 5
15 Vitesse 6 -7 3
16 FC Utrecht 6 -10 3
17 FC Volendam 5 -8 1
Bekijk de hele stand