Remko Pasveer hekelt uitspraken Hugo Borst: "Ik vind dit eng gedrag"

Remko Pasveer
Remko Pasveer Foto: © Pro Shots

Hugo Borst heeft zijn twijfels geuit omtrent de oprechtheid waarmee Remko Pasveer zijn collega Jay Gorter steunde na zijn twijfelachtige optreden in de strijd om de Johan Cruijff Schaal. “Pasveer maakte het met zijn medelijden zo veel erger voor Gorter" zo stelde Borst. "Hij heeft zich zaterdagavond in de basis getroost.”

Deze woorden vielen verkeerd bij Remko Pasveer. "Voor dit soort mensen heb ik absoluut geen respect”, zegt de doelman in Trouw. “Ik vind dit eng gedrag. Dit is proberen om iemand te beschadigen, terwijl ik helemaal niet zo ben. Ik deed dit puur opbouwend naar Jay toe, om hem te helpen. Nee, ik vond het niet correct van Hugo. En dat mag hij weten ook.”

"Kijk, natuurlijk wil ik spelen. Dat is logisch. Maar ik wil niet spelen door een collega een slecht gevoel te geven. Kom nou. Ik wil spelen omdat de trainer voor mij kiest. Punt. Hoewel je liever op een andere manier eerste keeper wordt, was er het toeval dat Maarten (Stekelenburg) geblesseerd raakte. Dat gaf mij de kans om mezelf te laten zien en dat pakte goed uit. Ik had nooit verwacht dat ik zoveel wedstrijden ging spelen. Zeker niet op Champions League-niveau.”

Brian Brobbey

Ajax wint voor 40 (!) keer je inzet

Ajax speelt zondagmiddag de thuiswedstrijd tegen FC Groningen. Als nieuwe speler krijg je bij BetCity nu maar liefst 40 keer je inzet voor een overwinning van Ajax. Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo 21 aug. 2022, 14:30
Eredivisie
Sparta Rotterdam -
-
Ajax -
zo 28 aug. 2022, 12:15
Eredivisie
FC Utrecht -
-
Ajax -
za 3 sep. 2022, 16:30
Eredivisie
Ajax -
-
SC Cambuur -
za 10 sep. 2022, 18:45
Eredivisie
Ajax -
-
SC Heerenveen -
zo 18 sep. 2022, 16:45
Eredivisie
AZ -
-
Ajax -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 Ajax 2 6 6
2 PSV 2 6 6
3 Excelsior 2 4 6
4 FC Twente 2 4 6
5 AZ 2 3 6
Bekijk de hele stand