Rensch blikt terug op slechte seizoen: "Ik had je nooit geloofd"

Devyne Rensch met John van t Schip
Devyne Rensch met John van t Schip Foto: © Pro Shots

Het is algemeen bekend dat Ajax zich niet zou moeten bevinden op de positie waar het zich nu bevindt, zo stelt ook Devyne Rensch, die eerder succesvolle seizoenen met Ajax kende.

"Het is natuurlijk lastig, omdat zo'n seizoen niet past bij Ajax", zo stelt de rechtsback in gesprek met Ajax TV. "Niemand zou ooit denken dat dit zou gebeuren. Maar het is wel gebeurd, we zitten er nog steeds in. De laatste drie wedstrijden moeten we winnen en onszelf individueel doorontwikkelen. Daar ben ik nog steeds mee bezig en dat gaat de goede kant op. Als team moeten we de laatste duels winnen om vijfde te worden."

"Als je me aan het begin van het seizoen had gevraagd of we nu om de vijfde plek zouden strijden, had ik je nooit geloofd", vervolgt Rensch, die erop wijst dat het veiligstellen van de vijfde plek van cruciaal belang is. "De laatste wedstrijden moeten we winnen, dan kan er niks verkeerd gaan", aldus de verdediger, die vervolgens vooruitblikt op het uitduel met FC Volendam. "Volendam staat laag op de ranglijst, maar dat zegt niet zoveel. Tegen Ajax wil iedereen iets extra's geven. Ze spelen thuis, dus dat zal ze extra kracht geven", blikt Rensch vooruit.

Lees meer:
0 reacties