Rensch onthult: "Zijn toen met een delegatie om tafel gegaan"

Devyne Rensch, Kenneth Taylor en Anton Gaaei
Devyne Rensch, Kenneth Taylor en Anton Gaaei Foto: © Pro Shots

Na herhaalde uitsluitingen van Kenneth Taylor door eigen fans dit seizoen, is de spelersraad van Ajax in gesprek gegaan met een vertegenwoordiging van de supporters. Devyne Rensch deelde dit in een interview met Het Parool.

Taylor is dit seizoen herhaaldelijk bekritiseerd door de Amsterdamse achterban. Bij een wissel van de middenvelder tegen Brighton & Hove Albion en FK Bodø/Glimt juichte een deel van het Ajax-publiek zelfs toen de middenvelder werd gewisseld.

“Ik wil niet in detail zeggen waar we het over hebben, maar in het algemeen geldt dat we zaken bespreken die voor de spelers van belang zijn”, vertelt Rensch in gesprek met Het Parool. “Een van de onderwerpen die dit jaar aan de orde zijn gekomen, is het uitfluiten van eigen spelers door de fans. Dat zag je bij Taylor. Toen zijn we met een delegatie van de supporters om tafel gegaan." Wat er dan exact besproken wordt is vooralsnog onbekend.

"Met Jordan Henderson, Steven Berghuis, Steven Bergwijn en Gerónimo Rulli vorm ik de spelersraad. Ik zit er sinds dit seizoen bij. Er zaten eerst oudere spelers in, maar voor mijn ontwikkeling is het goed om er kennis mee te maken", aldus de Ajax-verdediger.

Lees meer:
0 reacties