RKC-doelman laat van zich horen: "Uiteraard ook de mensen van Ajax"

Etienne Vaessen
Etienne Vaessen Foto: © Pro Shots

Na eerder al een bemoedigende update van RKC Waalwijk-captain Michiel Kramer over Etienne Vaessen, heeft de doelman nu ook zelf van zich laten horen. Vaessen richt zich via de club op de supporters van RKC, zijn collega's én voetballiefhebbers.

"Allereerst wil ik mijn collega's van de medische staf én uiteraard ook de (medische) mensen van Ajax en het ambulancepersoneel enorm bedanken voor het snel en juist handelen", schrijft Vaessen. "Ik heb begrepen dat er van alle kanten steunbetuigingen binnen komen. Via deze weg wil ik iedereen die met mij en mijn familie meeleeft enorm bedanken. Wij waarderen de steun enorm."

De keeper is inmiddels weer thuis uit het ziekenhuis. "Vanochtend heb ik kort kunnen videobellen met mijn teamgenoten, de staf en alle betrokkenen binnen RKC Waalwijk. Het was erg fijn iedereen weer even te zien", geeft Vaessen aan. "De eerste periode van mijn herstel bestaat uit het nemen van rust. Hierdoor zal ik de komende periode nog niet op alle berichten kunnen reageren."

"Voor nu is het belangrijk dat we ons focussen op de wedstrijd tegen Almere City FC van aanstaande zaterdag. Laten we als RKC'ers massaal achter het team gaan staan. Ik heb alle vertrouwen in mijn teamgenoten, zij zullen komende zaterdag gaan strijden voor een overwinning", aldus Vaessen. Bij het bericht staat ook een foto van Vaessen, die zijn duim opsteekt bij een fruitmand.

Lees meer:
0 reacties