Ronald de Boer neemt het op voor Van 't Schip: "Zo is hij niet"

Ronald de Boer neemt het in #DoneDeal, de podcast van VoetbalPrimeur, op voor John van 't Schip. De trainer van Ajax was recent erg hard voor Ar'jany Martha.

"Wij zijn een profclub en geen liefdadigheidsinstelling", zei Van 't Schip onder meer over de jongeling. De Boer was verbaasd over die uitspraken. "Maar ik begreep zijn boodschap wel hoor", geeft de oud-voetballer aan. "Ik weet ook wel dat John niet de persoon is om iemand publiekelijk voor schut te zetten."

"Dat weet ik honderd procent zeker. Het is meer een wake-up call naar Martha toe: het profvoetbal is keihard en je moet er alles aan doen om de top te bereiken. Er moet gewoon een paar tandjes bij", aldus De Boer, die zich niet kan voorstellen dat Van 't Schip bewust publiekelijk uithaalde naar Martha. "Zo is John niet."

"Als hij terugkijkt op dat moment, zal hij het niet meer doen op die manier. We moeten het niet groter maken dan dat het is. Martha moet gewoon in de spiegel kijken en keihard zijn best doen. Dan hopen dat het kwartje is gevallen. We moeten er niet te veel van maken", besluit de voormalig voetballer.

Lees meer:
0 reacties