Ronald de Boer verbaasd door Ajax: "Lijkt alsof ze ruzie hebben"

Ronald de Boer
Ronald de Boer Foto: © BSR Agency

Ronald de Boer begrijpt niks van de harde reactie van Michael van Praag richting Alex Kroes. De oud-profvoetballer vindt dat het duo samen aan een oplossing had moeten werken.

Kroes werd in zijn eerste maand als algemeen directeur van Ajax gelijk geschorst voor een aandelenkwestie. "Hij is bij wijze van spreken al anderhalf jaar de Messias. Dat is ook wel logisch omdat Ajax helemaal in de put zit, dus bij iedereen met een beetje kwaliteiten denk je dat hij het op de rit gaat zetten", begint De Boer bij Rondo. "Dan is hij er eindelijk, en dan ga je zo met elkaar om. Ik weet niet waarom je zo sterk je punt wil maken als Michael deed."

De voorzitter van de RvC stelde gelijk dat er geen weg terug is voor Kroes. "Het lijkt wel alsof ze ruzie hebben", merkt De Boer op. "Anders kom je toch naar buiten en zeg je: luister, er is iets gebeurd. Hij heeft een stommiteit begaan, maar we gaan kijken hoe we het kunnen oplossen. Het onderzoek loopt nog en dan gaan we verder kijken. Maar hij lag er direct uit. Dat vind ik een rare gang van zaken"

Lees meer:
0 reacties