Ronald Koeman kan lach niet inhouden na vraag van Valentijn Driessen

Ronald Koeman langs de lijn tegen Canada
Ronald Koeman langs de lijn tegen Canada Foto: © BSR Agency

Ronald Koeman heeft zaterdag zijn lach niet kunnen bedwingen na een vraag van Valentijn Driessen op de persconferentie in aanloop naar het EK-duel met Polen. De journalist vroeg naar een bepaalde term die de bondscoach gebruikte in een promovideo van OnsOranje.

Afgelopen vrijdag publiceerde OnsOranje, om de fans warm te krijgen voor het EK, een video over De Hollandse School. Koeman had het daarin over een 'vonkje dat moet overslaan'. Driessen vroeg zaterdag tijdens de persconferentie welk vonkje hij daarmee precies bedoelde. "Het vonkje... ja. Het houdt je wel bezig hè?", reageerde de bondscoach lachend.

Koeman vroeg zich vervolgens af waarom de journalist van De Telegraaf geen andere vraag stelt. "Dus het resultaat is niet meer belangrijk?" Volgens Driessen van wel, waarna Koeman doorgaat: "Het gaat hier natuurlijk om een campagne. Ik heb het gevoel dat het vonkje al wel aan is vanaf dag één dat we bij elkaar zijn. We hebben een prima voorbereiding met elkaar gehad. Maar dat is het halve werk."

Volgens de bondscoach is er al een 'vonkje' in de selectie. "Het begint nu pas. Nu moeten we het op dit podium laten zien. Dan slaat het vonkje over en ik hoop ook bij jullie."

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo
11/08
Ajax
16:45
SC Heerenveen
zo
18/08
NAC Breda
16:45
Ajax
zo
1/09
Feyenoord
14:30
Ajax
zo
15/09
Ajax
14:30
FC Utrecht
za
21/09
Go Ahead Eagles
20:00
Ajax
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 Ajax 0 0 0
2 Almere City 0 0 0
3 AZ 0 0 0
4 FC Groningen 0 0 0
5 FC Twente 0 0 0
6 FC Utrecht 0 0 0
7 Feyenoord 0 0 0
Bekijk de hele stand