"Ronald Koeman moet nog eens goed nadenken over Kenneth Taylor"

Kenneth Taylor kent samen met Ajax een matig seizoen. Persoonlijk heeft hij ook al veel kritiek moeten verwerken. Afgelopen weekend speelde de middenvelder tegen FC Twente een goede wedstrijd waardoor hij nu weer veel lof krijgt, onder andere van Aad de Mos.

"Koeman moet toch nog eens goed nadenken over Taylor", begint De Mos bij Soccernews. "Er zijn veel meningen gepasseerd en iedereen vond het maar raar dat wij Taylor geschikt vonden voor Barcelona en Real Madrid. Dat snap ik ook wel kijkend naar de wedstrijd tegen Feyenoord, maar daar kan die jongen ook niks aan doen. De hele ploeg speelde slecht. Samen met Brobbey speelt hij een heel goed seizoen, ondanks dat het slecht gaat. Daar kunnen zij heel veel van leren."

"Wij zijn altijd een stapje voor", gaat hij verder. "Dus bij deze. Denk er nog eens goed over na, voordat we als papegaaien achter elkaar aanlopen. Taylor neemt Ajax bij de hand na de goeie wedstrijd tegen Twente. Het is gewoon een heel goede speler die op veel lijstjes van topclubs staat, dat heeft hij ook laten zien bij Jong Oranje. Hij gaat er zeker komen bij Oranje, en misschien nu al, als Koeman ons advies opvolgt."

Lees meer:
0 reacties