Rulli kijkt terug op Ajax keuze: "Spijt heb ik niet, maar..."

Geronimo Rulli
Geronimo Rulli Foto: © Pro Shots

Gerónimo Rulli bevestigt dat misshien vertrekt bij Ajax. De Argentijnse doelman is in de pikorde voorbij gestreefd door Diant Ramaj die, nadat hij terug is van zijn blessure, wellicht gewoon weer onder de lat staat in Amsterdam. 

"Ik zie alleen dat we vier keepers hebben waarvan er teveel in hetzelfde schuitje zitten. Passie (Pasveer) moet in mijn ogen blijven, omdat hij een voorbeeld is voor iedereen met het werk dat hij erin stopt", zegt hij in het Algemeen Dagblad.

Dat Rulli gaat is dus mogelijk. "Ik verlaat Ajax het liefst met prijzen, maar ik wil ook keepen. Als er aanbiedingen uit topcompetities komen, ga ik daarover nadenken. Het is allemaal nog ver. Ik wil eerst nog een keer genieten van de Johan Cruijff Arena en Europees voetbal afdwingen."

De play-offs hoeven van hem niet. "Ik heb ook geen zin in play-offs. Al geven we natuurlijk alles als het zover komt. Ik wil in juni naar de Copa América. Daarna is er genoeg tijd om te praten en te kijken hoe Ajax en ik onze pijn kunnen beëindigen."

Rulli heeft geen spijt van zijn keuze voor Ajax. "Dit was de grootste en mooiste stap uit mijn carrière. Spijt heb ik niet, maar zoveel pijn had ik nooit voorzien. Ik kwam voor prijzen."

Lees meer:
0 reacties