Schöne feliciteert Ajax en looft Ten Hag: "Heb alle vertrouwen"

Dennis Higler en Lasse Schöne
Dennis Higler en Lasse Schöne Foto: © Pro Shots

Lasse Schöne nam het woensdagavond op tegen PSV, dat nog een minieme kans had om kampioen te worden. De Eindhovenaren wonnen, maar aan het einde van de avond won Ajax de titel. De Deen deelt de felicitaties uit.

"Ik ben blij dat ze kampioen zijn. Ik denk dat het terecht is, dus de felicitaties gaan naar Amsterdam. Ik feliciteer ze de komende dagen wel", vertelt Schöne voor de camera van Voetbal International. De Deen trainde vorig seizoen een tijdje mee met de ploeg, waardoor hij veel spelers kent. Daarnaast speelde hij een aantal jaar onder Erik ten Hag.

De trainer gaat komende zomer de overstap maken naar Manchester United. "Dat is een fantastische transfer, het is de grootste club ter wereld. Veel slechter dan nu kun je het niet doen in Manchester. Hij heeft een goede filosofie en kan daar zeker een succes worden. Ik heb alle vertrouwen in hem", besluit Schöne.

Dusan Tadic met de schaal

Ajax wint voor 30.00 (!) keer je inzet!

Ajax is al kampioen, maar speelt zondagmiddag nog wel de laatste competitiewedstrijd op bezoek bij Vitesse. Als nieuwe speler krijg je bij BetCity voor een overwinning van Ajax nu maar liefst 30 keer je inzet! Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties