Schöne kondigt voetbalpensioen aan: "Dat wordt mijn laatste seizoen"

Lasse Schöne in de ArenA
Lasse Schöne in de ArenA Foto: © Pro Shots

Lasse Schöne is er met NEC nog niet uit over een mogelijke contractverlenging. Dat laat hij weten in de Football is Life podcast.

In de podcast vertelt de Deen dat hij met de club in gesprek is over een mogelijke contractverlenging. "Maar er zijn nog geen beslissingen over gemaakt. Ik heb er nog super veel plezier in. Het lichaam voelt goed, ondanks dat ik hier en daar wat blessures heb gehad. Zolang ik niet van de ene grote blessure naar de andere ga, is het goed. We beleven natuurlijk ook een ontzettend goed jaar, dus dat maakt het ook wat makkelijker."

Wel merkt de 37-jarige ex-Ajacied dat zijn leeftijd een rol begint te spelen. "Ik merk dat ik langer doe over het herstellen na wedstrijden of blessures. Het gaat niet zo vanzelfsprekend als vroeger. Ik moet bijna meer trainen dan vroeger als je die jonge gasten wil blijven bijbenen." In ieder geval is het wel zeker dat er geen andere club meer komt op het cv van de middenvelder. "Ik sluit in ieder geval af bij NEC. Of dit is mijn laatste seizoen, of volgend seizoen wordt mijn laatste seizoen", besluit hij.

Lees meer:
0 reacties