Schreuder grapt: "Erik weet dat hij geen Ajax-spelers moet kopen"

Alfred Schreuder met Erik ten Hag
Alfred Schreuder met Erik ten Hag Foto: © Pro Shots

Alfred Schreuder heeft er vertrouwen in dat Jurriën Timber komend seizoen nog bij Ajax speelt. De trainer van de Amsterdamse club heeft ook nog een boodschap voor voorganger Erik ten Hag, die namens Manchester United met meerdere spelers van Ajax in verband wordt gebracht.

"Deze jongen is volgens mij heel slim", zegt Schreuder over Timber tegen ESPN. "Hij weet heel goed wat goed is voor zichzelf om zich te ontwikkelen. En ik denk dat hij niet klaar is bij Ajax. Zoals ik met hem gesproken heb, weet hij heel goed waar hij mee bezig is. En als je hem ook in het Nederlands elftal ziet spelen en bij Ajax ziet spelen: daar word je vrolijk van."

Blijft Timber dan in Amsterdam? "Dat hoop ik wel en daar ga ik wel vanuit." De verdediger is niet de enige speler van Ajax die in de belangstelling staat van Manchester United en Ten Hag. Schreuder: "Erik weet dat hij geen spelers van Ajax moet kopen. Nee dat is een grapje."

De trainer vervolgt: "In de voetballerij weet je het nooit. Maar het is voor mij niet belangrijk om over Erik of over United te praten. Wij moeten over Ajax praten en wij weten dat we een hele grote en sterke club zijn", zo besluit Schreuder.

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo 14 aug. 2022, 14:30
Eredivisie
Ajax -
-
FC Groningen -
zo 21 aug. 2022, 14:30
Eredivisie
Sparta Rotterdam -
-
Ajax -
zo 28 aug. 2022, 12:15
Eredivisie
FC Utrecht -
-
Ajax -
za 3 sep. 2022, 16:30
Eredivisie
Ajax -
-
SC Cambuur -
za 10 sep. 2022, 18:45
Eredivisie
Ajax -
-
SC Heerenveen -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
3 AZ 1 2 3
4 Excelsior 1 2 3
5 Ajax 1 1 3
6 FC Twente 1 1 3
7 FC Groningen 1 0 1
Bekijk de hele stand