Schreuder krijgt kritiek te verwerken: "Dat is toch ongekend?"

Alfred Schreuder in De Goffert
Alfred Schreuder in De Goffert Foto: © Pro Shots

Alfred Schreuder ligt nog altijd onder vuur bij Ajax. Journalist Willem Vissers wil echter niet alle schuld van de matige prestaties van de Amsterdammers in de schoenen van de oefenmeester schuiven.

"Het is net alsof Schreuder ongeveer de belangrijkste Nederlander is", zegt Vissers in de uitzending van Voetbalpraat. "Elke dag staat Schreuder bovenaan op Twitter. In de eerste helft moest het 0-4 zijn. De bal ging er niet in en dan kun je je afvragen of het de schuld van de trainer is. Je zou kunnen zeggen dat het bij het werk van een trainer hoort dat de spelers de scherpte hebben. Dan wordt het 1-1 door zo’n lullige goal en dan moet hij er wéér uit."

"Los van de resultaten vraagt hij er op een bepaalde manier ook om", reageert journalist Leon ten Voorde. "Op de persconferentie gaat het over de nieuwe keeper en dan krijgt hij de vraag of Pasveer ervan weet. Dan zegt hij: nee. Hij vindt het niet nodig om er met Pasveer over te praten. Zondag zag je het interview met Pasveer en hij moest echt op zijn tong bijten. Hij hield zich echt in."

"Het is toch ongekend dat je niet met je eerste keeper gaat zitten om te zeggen dat er een nieuwe keeper komt? Het hoort bij people-management en dat is veel belangrijker geworden dan tien of vijftien jaar geleden. Hij krijgt al een signaal dat het niet handig is hoe hij het met Blind heeft gedaan. Ik snap niet dat je als trainer op welk niveau dan ook de keeper niet inlicht? Ik vind dat ongekend", aldus Ten Voorde.

Zet €10 euro in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Heb jij vertrouwen in Ajax komend weekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in op Ajax (of een andere wedstrijd) en krijg maar liefst vijf GRATIS weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za
30/09
RKC Waalwijk
21:00
Ajax
zo
8/10
Ajax
14:30
AZ
zo
22/10
FC Utrecht
12:15
Ajax
zo
29/10
PSV
14:30
Ajax
za
4/11
Ajax
21:00
SC Heerenveen
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
11 PEC Zwolle 6 -4 7
12 SC Heerenveen 6 -7 6
13 RKC Waalwijk 6 -8 6
14 Ajax 5 -3 5
15 Vitesse 6 -7 3
16 FC Utrecht 6 -10 3
17 FC Volendam 5 -8 1
Bekijk de hele stand