Schreuder oogst lof: "Alfred spreekt de taal van de spelers"

Alfred Schreuder
Alfred Schreuder Foto: © Pro Shots

Ajax heeft met de komst van Alfred Schreuder een goede keuze gemaakt. Dat zegt Youri Mulder, die bij FC Twente als assistent-trainer met hem samenwerkte.

"Tactisch is hij top en kun je hem heel weinig wijsmaken. Op een leuke manier brengt hij het plezier er heel snel in. Met leuke oefenstof, maar ook door spelers vertrouwen te geven en groot te maken", vertelt de huidige analist in gesprek met het Algemeen Dagblad.

Mulder herinnert zich een mooie tip van Schreuder. Tegen een middenvelder die moeite had met vrijlopen, zei hij: "Zoek de scheidsrechter maar op. Die loopt ook altijd in de vrije ruimtes." Het is volgens de analist slechts één van de vele voorbeelden. "Alfred is een warm persoon en spreekt de taal van de spelers, waardoor ze zich heel snel op hun gemak voelen bij hem."

Dusan Tadic met de schaal

Ajax wint voor 30.00 (!) keer je inzet!

Ajax is al kampioen, maar speelt zondagmiddag nog wel de laatste competitiewedstrijd op bezoek bij Vitesse. Als nieuwe speler krijg je bij BetCity voor een overwinning van Ajax nu maar liefst 30 keer je inzet! Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties