Schreuder op titelkoers na zege: "Dat is wel zichtbaar geworden"

Alfred Schreuder
Alfred Schreuder Foto: © Pro Shots

Alfred Schreuder en Noa Lang hebben zondagmiddag uitstekende zaken gedaan in de Belgische competitie. Door een 0-2 overwinning op Union Sint-Gilles staat de ploeg bovenaan.

Sinds Schreuder voor de groep staat, pakte Brugge gemiddeld 2,33 punten per wedstrijd. "Tussen mijn komst en de herstart van de competitie was er nauwelijks sprake van een voorbereiding, hooguit een week. Ik wilde op een andere manier spelen en dat is wat mij betreft wel zichtbaar geworden", vertelt de trainer aan De Telegraaf.

Toen Schreuder werd aangesteld leek hij een aantal keer te botsen met Lang, maar de oud-Ajacied heeft zijn draai inmiddels weer gevonden bij de regerend landskampioen. "Noa werkte enorm hard. Je zag ook: hij is vrij, voelt zich goed en is topfit. Hij is gewoon weer heel erg in vorm", besluit de trainer.

Dusan Tadic met de schaal

Ajax wint voor 30.00 (!) keer je inzet!

Ajax is al kampioen, maar speelt zondagmiddag nog wel de laatste competitiewedstrijd op bezoek bij Vitesse. Als nieuwe speler krijg je bij BetCity voor een overwinning van Ajax nu maar liefst 30 keer je inzet! Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties