'Schreuder verlaat Club Brugge: weg vrij voor Ajax-transfer'

Alfred Schreuder met Erik ten Hag
Alfred Schreuder met Erik ten Hag Foto: © Pro Shots

Alfred Schreuder houdt het naar alle waarschijnlijkheid na een half jaar voor gezien bij Club Brugge. De trainer kan daardoor de overstap maken naar Ajax, waar hij wordt gezien als ideale opvolger van Erik ten Hag.

"We zijn richting onze Belgische bronnen gaan bellen. Het verhaal is dat het bevestigd is dat hij volgend jaar niet de trainer van Club Brugge gaat zijn", vertelt Jeroen Stekelenburg bij Studio Voetbal. "Het is opvallend dat die mededeling vanuit Schreuder richting de club gedaan is. Het betekent min of meer dat de weg vrij is."

"Zolang er geen persbericht op de deurmat valt, is er ruimte voor speculatie, maar het lijkt die kant wel op te gaan", vervolgt Stekelenburg. Schreuder werkte eerder als assistent-trainer bij Ajax, nu kan hij eindverantwoordelijke worden in de Johan Cruijff ArenA. De afkoopsom van de Brugge-trainer bedraagt anderhalf miljoen euro.

Dusan Tadic met de schaal

Ajax wint voor 30.00 (!) keer je inzet!

Ajax is al kampioen, maar speelt zondagmiddag nog wel de laatste competitiewedstrijd op bezoek bij Vitesse. Als nieuwe speler krijg je bij BetCity voor een overwinning van Ajax nu maar liefst 30 keer je inzet! Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties