Sean Klaiber over transfer: "Ik heb aardig wat moeten inleveren”

Sean Klaiber
Sean Klaiber Foto: © Pro Shots

De komst van Sean Klaiber van Ajax naar FC Utrecht verliep minder soepel dan het allemaal leek. De rechtsback is open over de transfer die hij maakte naar zijn geliefde Utrecht.

"Ik heb altijd contact gehouden met Jordy Zuidam", vertelt de vleugelverdediger in gesprek met Voetbal International. "Wij hebben een goede band en hij wilde me graag terughalen, alleen financieel was dat wel een dingetje."

"Ik verdiende natuurlijk een goede boterham bij Ajax", vervolgt Klaiber. "FC Utrecht kan dat gewoon niet betalen. Ik heb aardig wat in moeten leveren, maar dat had ik er voor over. Ik heb mijn familie waar ik ze hebben wil. Het is investeren in mezelf. En misschien kan ik ooit weer een mooie transfersom opleveren voor Utrecht. Begrijp me niet verkeerd, ik wil niet weg. Integendeel zelfs. Ik ben zo blij dat ik terug ben. Maar ik gun deze club uiteraard een prachtige transfersom."

De winnaarsmentaliteit is nog zeker bij hem gebleven. "Een speler moet altijd het hoogste niveau streven, dat heb ik wel echt geleerd in mijn tijd bij Ajax. Mocht er ooit nog een mooie aanbieding vanuit Engeland op tafel komen en het plaatje klopt, zal ik niet ontkennen dat ik het zal overwegen. Bovendien speel ik nu wel voor FC Utrecht. En ga ik ver voor dit logo", besluit Klaiber.

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Feyenoord 34 51 82
2 PSV 34 49 75
3 Ajax 34 48 69
4 AZ 34 33 67
5 FC Twente 34 39 64
6 Sparta Rotterdam 34 23 59
7 FC Utrecht 34 5 54
Bekijk de hele stand