"Situatie tussen Steijn en Mislintat lijkt me niet lang houdbaar"

Maurice Steijn
Maurice Steijn Foto: © Pro Shots

Mike Verweij weet dat Anwar El Ghazi op elk moment bij Ajax aan zou kunnen sluiten. Zijn komst wordt echter door Sven Mislintat tegengehouden.

"Anwar El Ghazi traint mee. Die jongen is bereid om geld in te leveren", zegt Verweij in de podcast Kick-off van de Telegraaf. "Die is net vader geworden, die wil gewoon in Nederland blijven in principe. Die heeft een hele lucratieve aanbieding vanuit 'de zandbak', ik weet niet welke club, maar die kan daarheen. Hij wil bij Ajax blijven. Steijn wil hem, de rest van de staf wil hem, Richard Witschge (techniektrainer, red.) wil hem. Zelfs Jan van Halst (tijdelijk algemeen directeur, red.) wil hem. Waarom gebeurt dit niet?"

Valentijn Driessen verwacht de nodige woordwisselingen achter de schermen. "Als iedereen hem wil, waar ligt dan de macht bij Ajax?", vraagt Driessen zich af. "Achter de schermen is er een strijd gaande tussen Maurice Steijn en Sven Milsintat. Welke rol neemt Jan van Halst daarin als titulair algemeen directeur? Maakt hij zich sterk voor de komst van El Ghazi of niet? Daar ben ik heel benieuwd naar. Deze situatie tussen Steijn en Mislintat lijkt mij niet lang houdbaar."

Lees meer:
0 reacties