Sjaak Swart is chagrijnig: "Wil er niets mee te maken hebben!"

Sjaak Swart
Sjaak Swart Foto: © Pro Shots

Afgelopen zondag kreeg Ajax een gigantische oorwassing van Feyenoord. In Rotterdam werd het 6-0, iets wat in Amsterdam nog lang voelbaar zal zijn.

Ajax-icoon Sjaak Swart is op zijn zachtst gezegd dan ook 'not amused' over wat hij heeft gezien. Bij Wijnand in de Ochtend op 3FM belt Wijnand Speelman met Swart. "We bellen u heel even om te vragen hoe de vlag erbij hangt na gisteren. Swart is chagrijnig: "Ik heb het niet gezien gister, dus ik wil er niets mee te maken hebben! Ik weet hoe het is bij Ajax op het ogenblik. Een heel slecht jaar, voor de rest ga ik niks zeggen”, besluit Swart. Speelman: "Maar u bent Mister Ajax, u houdt altijd hoop, toch?". Swart: "Hoop heb ik altijd. Moet ik even oplezen wat wij allemaal gewonnen hebben? Of is dat bekend?", zegt een geïrriteerde Swart.

Speelman gaat nog even door. "Hoe moeten we dat gevoel dat Ajax een paar jaar geleden had terugkrijgen?". Swart is weer niet blij: "Gaat u dat maar even aan iemand anders vragen. Ik heb genoeg gezegd erover, ik ga niks zeggen. Verleden week hebben we Feyenoord tegen FC Volendam gezien. Dat werd 0-0. Heerlijk hoe ze toen speelden. Dan spelen ze tegen Ajax, krijgen ze alles mee… Ik zeg er niks over. Ik heb hier geen trek in, ik heb teveel te doen vandaag."

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo
11/08
Ajax
16:45
SC Heerenveen
zo
18/08
NAC Breda
16:45
Ajax
zo
1/09
Feyenoord
14:30
Ajax
zo
15/09
Ajax
14:30
FC Utrecht
za
21/09
Go Ahead Eagles
20:00
Ajax
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 Ajax 0 0 0
2 Almere City 0 0 0
3 AZ 0 0 0
4 FC Groningen 0 0 0
5 FC Twente 0 0 0
6 FC Utrecht 0 0 0
7 Feyenoord 0 0 0
Bekijk de hele stand