"Sjaak Swart zou bij zo'n vraag niks van die PSV'er overhouden"

PSV speelde op zaterdagavond met 1-1 gelijk tegen Ajax. Namens de Eindhovenaren kwam Luuk de Jong tot scoren en dat was alweer zijn achttiende treffer van het seizoen. Aan Amsterdamse zijde debuteerde middenvelder Jordan Henderson en de Engelsman wordt door Ajax-fans Kale en Kokkie vergeleken met De Jong.

"Over een x aantal weken, als Ajax op een derde plaats belandt is, dan zegt iedereen: die Henderson is een gouden zet geweest", begint Kokkie (Maarten Vledder, red.). Dat soort gasten moeten hun eigen clubliefde voor een Feyenoord of PSV eens aan de kant zetten."

"Als je nu naar Sjaak Swart gaat en hem vraagt naar het voetballende vermogen van Luuk de Jong, dan denk ik dat er weinig van Luuk de Jong over blijft. Terwijl dat natuurlijk een wereldspits is, met het aantal doelpunten dat hij maakt", vervolgt de Ajax-fan. "Het is maar net aan wie je het vraagt en dat is in ieder programma hetzelfde."

"Zo'n Valentijn Driessen heeft azijn in zijn bek en poep op z'n toetsenbord. Het is alleen maar narigheid wat er uit die gozer komt. Het is jammer dat zo'n irritante clown, die niks anders kan dan zeiken, zeiken, zeiken, elke week een podium krijgt om dat te mogen doen", aldus Kokkie.

Lees meer:
0 reacties